Jul i nettbutikken

I går ble diktet Juletreet lagt ut i nettbutikken min. Kortet kan kjøpes med rødt eller grønt omslag. Jeg har også laget en «special edition» med et bilde fra innerstua på gården jeg vokste opp.

Diktet Juletreet sto også på trykk i Magiske gatelys, utgitt i 2015.

Tidlig helg

Her i huset blir det tidlig helg i dag. Et kort møte i morgentimene, og litt tjoning av administrativ art, er det eneste som står på agendaen. Og fra klokka 12.00 tar ungene og jeg helg. Det blir godt. For i det siste har det vært mange seine kvelder – og tre helger på rad med mye jobb. Travelt er topp det, men nå blir skikkelig godt med ei frihelg i lag med familien.

Finn Berit

Resultatet av det jeg har gjort den siste tida vil du blant annet kunne se i morgendagens Innherred; i «Industriens dag»-bilaget, og så gjestespalter jeg igjen. Dessuten er jeg i Steinkjer-Avisa i dag… Finn Willy! Et lite glimt fra sist onsdag da jeg var sammen med ledere og tillitsvalgte i Steinkjer og Verran, og jobbet med kommunikasjon og informasjon i sammenslåingsprosessen mellom Steinkjer og Verran. For Steinkjer + Verran er sant fra 2020.

I tillegg hadde vi deadline på Verdals adventsmagasin LILLA denne uka. Magasinet er nå sendt til trykkeriet og dukker opp i postkassene i Verdal og omegn mot slutten av november. Og mens vi venter avslutter jeg med et lite glimt av undertegnede sammen med ei superkul og ullete dame jeg traff underveis i LILLA-intervjuene.

Riktig god helg!

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.