LILLA advent

Trykker du på bildet kommer du rett til webmagasinet.
Trykker du på bildet kommer du rett til webmagasinet.

I høst har det vært mye jobbing med LILLA, og sist uke ble adventsmagasinet distribuert til alle husstander i Verdal og Levanger.

LILLA er et verdalsbasert adventsmagasin som gis ut for åttende år på rad av WOW Reklame. Dette året var jeg så heldig å få være redaktør for det redaksjonelle innholdet – og dermed skrive mange av sakene. Det var skikkelig artig å få prøve journalistpenna igjen.

Dersom du ikke har fått magasinet – kanskje fordi du har nei takk til reklame på postkassen – kan du gjerne komme innom oss på Brikken. Du finner oss ved Minsaas plass, og her har vi en god bunke liggende. Du finner det også mange andre steder rundt omkring i Verdal.

Bladet kan også leses digitalt. For eksempel som webmagasin her, eller du kan laste det ned som app på nettbrett.

Så hva er LILLA 2016?

Her i Verdal teller vi nå ned til Levva Livet. 4. juledag er det urpremiere på stykket i aulaen. Fotograf Merete Haseth og jeg benyttet anledningen til å besøke Åge Aleksandersen i Trondheim, og i magasinet kan du lese om hans forhold til både Verdal, Arnulf Haga og juleforberedelser.

I årets utgave finner du også litt om idrett, litt mer om kultur, litt om kunst, litt om næring, litt om stein, litt om mat – og aller mest mye om folk. Folk som har tatt imot oss på jobben, i egen stue eller på hytta. Hjertelig takk til alle som har latt oss komme på besøk. Uten dere intet innhold.

LILLA-tips?

Og til dere alle: Husk å tipse oss om gode LILLA-saker. For går alt som vi håper så blir det same procedure også neste advent.

Riktig god desember til alle der ute.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.