Takk fra en Alkymist

Selfie med Klompen.
Selfie med Klompen.

I går og i dag har det vært fjerde og siste samling i Alkymisten 2014. Det ble to herlige dager på Scandic Rock City i Namsos. Fine folk, nok ei samling med supert program, og med oss hjem fikk vi kursbevis på at grunderkurset på tolv dager fordelt på fire samlinger er unnagjort.

Det er litt blanda følelser når det hele er over. Litt trist er det. For løpet har vært skikkelig bra, både faglig og sosialt. Og siden det hele startet på tidlighøsten i 2014 så har det vært så verdifullt, så trygt, å ha samlingene som en ledsager på veien.

Men aller mest er det godt. Og programmet har gitt et påfyll og en motivasjon det blir gull verdt å ha med seg i tida som ligger foran meg. Jeg føler meg så redan til å fortsette jobben med å stable min lille bedrift på beina.

På vei hjem fra Namsos stoppet jeg hos en kunde og overleverte 30 rykende ferske eksemplar av en livsminnebok på nesten 100 sider. Også det veldig fint, og samtidig litt vemodig. Jeg er jo så heldig i mitt arbeid å få komme nært innpå de jeg skriver om, og når det siste intervjuet er tatt og det siste punktumet satt, så blir det litt småtrist også. Selv om det aller mest er veldig herlig å være i mål.

Diamant
Gammel oppskrift, ny generasjon. Like stor suksess i 2015 som på 90-tallet.

Vel hjemme var det fint å markere både den ene og andre milepælen med våre barn. Bokhandelen i Namsos hadde 50 prosent på brettspill, så i tillegg til en bok til mor (overraskelse?) ble klassikeren Den forsvunne diamanten med hjem som Namsos-gave til barna.

Nå er jeg klar som et egg for en ny arbeidsdag i Jøtulverk i morgen.

Vi høres 🙂

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.