Siste samling i Alkymisten

Dette blir ei innholdsrik uke i Jøtulverk-land.

I morgen skal jeg hente de to produksjonene, som fikk endelig punktum i forrige uke, hos trykkeriet. Det å få det ferdige produktet mellom hendene er alltid en spennende affære. Forhåpentligvis blir det true kjærleik ved første touch.

Onsdag går turen til Namsos. Da er det duket for den siste samlingen i Alkymisten. Dermed er de fire samlingene i Innovasjon Norge sitt gründerkurs for personer i alderen 18-35 år, gjennomført. Et løp som har vært veldig lærerikt, veldig motiverende. Og så har det gått uforskamma fort siden søknaden om å få bli med ble sendt i august 2014.

Det jeg synes har vært best med Alkymisten, i tillegg til alle de fine folka jeg har blitt kjent med, er måten programmet på den enkelte samling hele veien har vært midt i blinken for den fasen jeg er inne i. Om alle deltakere har følt det på samme vis vet jeg ikke, men det er nesten merkelig hvor timet det hele har vært. Det henger sikkert sammen med at jeg var klar som et egg da jeg startet, men det skyldes nok aller mest at løpet er skreddersydd for påfyll og progresjon i et fornuftig og målretta tempo.

I denne samlingen venter det en blanding av avslutning og faglig påfyll. Og på fagprogrammet står blant annet markedsføring i sosiale medier og hvordan skape gode relasjoner til våre kunder. Mer blink kunne det ikke vært for min del.

Dersom du er under 35 år og har en alkymist i magen, følg med på Innovasjon Norge Nord-Trøndelag sin Facebookside. Jeg tipper det blir flere muligheter til å få med seg et lignende program. Det anbefales i så fall på det varmeste.

Berit

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.