Ich bin Berit, how do you do?

Den siste uka har jeg sendt to store prosjekt til trykkeriet, begge på ca. 100 sider, så nå er det bare å vente på å få resultatet i retur. Jeg håper og tror at dette blir to fine gaver. Den ene til en flott bukett etterkommere, den andre som en overraskelse til en jubilant i neste uke.

Og i det to prosjekt er ferdig er det endelig tid til å gyve løs på to nye prosjekt. I det ene har jeg i dag hatt et veldig trivelig arbeidsmøte med en av mine kunder. Vi skal lage ei bok om vennskap på tvers av flere land, så nå får jeg fresha opp både engelsken og tysken. Ei utfordring det er kjempeartig å være i gang med.

Wirklich toll!

Berit

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.