Nå også med abonnement-knapp

Helt siden oppstarten av denne bloggen, har målet vært at veien skal bli til mens jeg går. Det er minst to viktige grunner til dette. For det første lærer jeg veldig mye gjennom å sette opp bloggen selv. Det andre er den økonomiske siden. På denne måten får jeg kommet i gang på nettet uten at jeg svir av alt for store penger i oppretting av hjemmeside. Selvfølgelig går det med en del tid, og tid er jo penger ifølge klisjeen, men aller mest setter jeg det i banken for utdanning – en veldig oppslukende og spennende form for utdanning.

I går hadde jeg en skikkelig runde med arbeid på hjemmesiden min. Aller mest på baksiden av det du ser, for det må til en hel masse greier innen for eksempel sikkerhet og tilleggsfunksjoner. Men det som kan være kjekt å merke seg, er den nye boksen som har kommet i venstre marg. Her har jeg omsider fått på plass en mulighet til å følge bloggen via e-post. Leser du dette på mobil ligger den nederst på siden, under bloggrollen.

Takk til dere som har etterspurt en slik løsning, og takk-takk-takk til dere som har registrert dere så langt. Jeg skal gjøre en helhjerta innsats for at det skal bli verdt å følge med også framover.

Riktig god påske. Påskeegget mitt er så langt tomt, men det er likevel så fint og trivelig å se på – og så tipper jeg at det skal bli noen godsaker oppi der når helga nærmer seg.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.