Liten, stor ukeavis

Vi har faktisk begynt å abonnere på enda en papiravis.

I ei tid hvor mange hopper bukk over dette formatet, er det skikkelig digg å finne ei papiravis jeg bare abonnere på. For jeg kan faktisk innrømme at glimtvis, når jeg egentlig tenker at vi kunne klart oss uten den, den og den papiravisa, så er det avisidealisten i meg som opprettholder papirabonnementene. Som et moralsk klapp på skuldra til et medielandskap i stor endring.

Derfor er det så innmari godt å finne et papirprodukt jeg bare må ha. Som vi bare må ha!

Vår nye forelskelse er Aftenpostens ukeavis til de minste. Aftenposten Junior, som den heter, kommer hver tirsdag – riktignok onsdager i postkassa vår her i Verdal.

Her får både liten og stor innsikt i smått og stort som har skjedd siden sist, skrevet med ord og på en måte som passer for barna. I tillegg har avisa masse fine bilder; fargerike, spektakulære, som gjør at selv de aller minste bare må se.

På baksida er det et godt gammeldags mathjørne. Her presenterer Margit Vea ukas oppskrift skreddersydd for de minste, både med tanke på innhold og gjennomføring. Så langt har vi prøvd oss på barnas beste banansjokoshake. Bare navnet gjør jo at man må prøve! Jammen syntes 4-åringen at sjokoshaken, hvor eneste «søtningsmiddel» var melk og banan, var skikkelig god også.

Dette er egentlig også et godt tips til besteforeldre, tanter, onkler og så videre ved neste gavekorsvei: Hvorfor ikke gi bort en periode med Aftenposten Junior til et barn i din omgangskrets? Da gir du en gave som varer lenge. Vi betalte 299,- og får avis de neste ti ukene. Dermed gir du bort mange lærerike og fine lesestunder, kanskje blir det også litt kokkelering.

Og så er det veldig stas å få sin egen avis. Det synes i alle fall kidsa her i huset.

denne siden kan du lese mer om Junior.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.