Kald krig i sola

HMS-tiltak er viktig, selv om bedriften er liten. I dag har jeg en skrive-skrive-skrivedag, og med mange timer foran skjermen er det smart å legge inn litt variasjon. Så langt foregår jo skrivinga mi heime, så da er aldri små, fornuftige avbrekk særlig langt unna. Det kan være å sette på ei maskin med klesvask, eller ta ut av oppvaskmaskina, eller løpe en liten tur. Det trenger både kropp og sinn.

I dag har jeg også tatt årets første skrivestund utendørs. Det er alltid så herlig, og noe jeg ofte gjør når sola skinner. Store deler av en hjemmeeksamen ved HiNT i juni i fjor, ble skrevet på verandaen.

Med pc på fanget og farmors hjemmestrikk på føttene.
Med pc på fanget og farmors hjemmestrikk på føttene.

Tema for skrivingen i dag har vært den kalde krigen, så jeg har fått oppfrisket mye glemt kunnskap og lært en del nytt. Heldige meg som får begi meg inn i så mange spennende historier.

Håper alle der ute har en finfin onsdag. Det har min vært, selv om det så langt ikke har blitt noe vaffel 🙂

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.