God jul og godt 2017

Det nærmer seg juleferie i enkeltpersonforetaksland.

Og jeg kan se tilbake på en høst med spennende og varierte oppgaver. Det har blitt bøker, annonsetekster, LILLA, intervju, konferaniseroppdrag og tekster til hjemmesider – for å nevne noe. Veldig artig!

Vektargården

For eksempel har Jøtulverk den siste uka – sammen med Stemmebutikken levert tekster til hjemmesiden til et boligprosjekt i Verdal sentrum; Vektargården. Smart Media har satt opp siden, mens WOW Reklame har laget designet. Den ble lansert i går – sjekk gjerne resultatet her.

Takk for 2016

Tusen hjertelig takk til alle som har gitt meg smått og stort å gjøre i 2016. Jeg er så glad for hvert eneste oppdrag. En stor takk også til alle dere som besøker bloggen min. Takk, takk, takk.

Hva med 2017?

Og nå står plutselig 2017 for tur. Oppdragsblokka har lykkeligvis allerede mye innhold. I januar skal jeg for eksempel ha to økter om kildekritikk i konfirmasjonskurset til Human-Etisk Forbund, og torsdag 19. januar blir det samtale med Linnéa Myhre på Levanger bibliotek. Gleder meg!

Linnéa Myhre er aktuell med boka Hver gang du forlater meg, og i januar setter Trøndelag Teater opp debutboka hennes Evig søndag. 19. januar kommer hun til Levanger bibliotek. Trykk på bildet så finner du mer info om bibliotekets spennende vårprogram.

God jul

Men først venter årets siste intervju for jubileumsboka til Verdal IL. Det er viktig å benytte anledningen når utflytta verdalinger er heime på juleferie. Deretter blir det juletrehenting, julekattevask og rolige dager med familien – og kino med barna. Det blir fint.

Riktig god jul – og alt godt for 2017.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.