Jeg heter januar

Januar har fosset av sted. Bloggen er forsømt. Og begge deler er sikkert et godt tegn.

Det har i alle fall vært mye fint på blokka. Som undervisning i kritisk tenking for konfirmanter i Human-Etisk forbund. Et lærerikt og altoppslukende oppdrag – og det eneste bildet jeg tok var av denne fine gangen på Sund folkehøgskole:

Bokbading av Linnéa Myhre på Levanger bibliotek står også igjen som et høydepunkt. Veldig givende og viktig. Både forfatteren og tematikken hun våger å ta tak i.

Og så har det vært mye annet gøy også. En del av det kan jeg først fortelle mer om ved senere korsveier. Men et lite glimt fra magasinet vi holder på å lage for BoligPartner Verdal kan jeg dele. Dette er et på-tvers-av-BRIKKEN-prosjekt, og her er et bilde fra da fotograf Merete Haseth, Jannicke Interiør og Jøtulverk var på et hjemme-hos-besøk på Røra.

Foto: Jannicke Interiør
Glimt fra Innherred.no

Nå nærmer det seg nok en gang helg. Regnskapet for 2016 er levert til regnskapsføreren min – juhu! Og i kveld spiller handballgutta våre intet mindre enn semifinale i VM. Gjett om jeg gleder meg.

Men enda kulere er det å tenke på at BRIKKEN-samboer og spinnvill handballentusiast Jorunn Dahling tok første fly til Paris da semifinaleplassen var klar. Respekt! Jeg digger den dama. Les mer om spontanturen på Innherred.

Riktig god helg til alle der ute. Tvi tvi til onkel Ole som skal gå Marcialonga (!) – og heia handballgutta!

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.