Hurra-meg-rundt-uke

Ikke akkurat runddag, men 33-årsdager kan feires det og. En fin anledning for å ha taco og sjokoladekake i midt i uka.
Ikke akkurat runddag, men 33-årsdager kan feires det og. Halvveis til 66 er en fin anledning til å ha taco og sjokoladekake midt i uka.

Hva får man om man tar ei vanlig uke, og legger til sin egen bursdag med tre mindre feiringer, samt en handballkamp mot Inderøy, en todagerssamling i Levanger Fotballklubb og til slutt fotballkampen Levanger-Kristiansund?

Ei uvanlig sammenpakka uke, med uvanlig lite skriving.

Men, det ble ei fin uke! Med mye flotte folk, en del «kattevask», baking, kokkelering og den første handballkampen på minst 10 år. Det å spille kamp igjen var utrolig artig! At vi klarte å hale i land en liten seier var ekstra moro, selv om jeg kjenner at det ikke betyr så mye som før.

Uka ble avsluttet i fotballens tegn, riktignok på sidelinja. Og selve prikken over i-en hadde vært at LFK hadde fått et velfortjent mål, i en tidvis veldig god første omgang. Da hadde sluttresultatet kunne blitt helt annerledes. Men det blir etter hvert, det er jeg sikker på.

Det fine med utsolgte uker er at man helt glemmer at det mandag venter tannlegebesøk med trekking av visdomstann. Nå er tanna ute og jeg har fått et sår som må få gro. Så da er det kjekt at det venter ei langt roligere uke. Med mye tid til skriving.

Ønsker deg også ei ny, fin uke!

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.