God morgen Trøndelag

Gårsdagen var ikke helt som andre dager. For den starta med direktesendt radio på NRK Trøndelag. Daglig leder i Nord-Trøndelag Krisesenter IKS, Inger Lise Svendgård, og jeg var invitert til Tyholt for å snakke om krisesenterarbeid og boka Det gule huset.

Tusen takk til Ellen Flå i NRK som inviterte oss. Og så må jeg innrømme at det ble en spennende opplevelse. Like før vi gikk på lufta tipper jeg at hjertet mitt nærma seg makspuls. Men da vi kom i gang, gikk det jo så meget bedre enn det føltes på innsida.

Trykk her om du ønsker å høre intervjuet.

Berit

Jeg klarte – selvfølgelig – å legge igjen mobilen i bilen. Så jeg fikk ikke knipsa et eneste bilde av seansen. Men jeg fikk med meg en refleks fra den hyggelige dama i resepsjonen. Så nå vil NRK sørge for at jeg vises bedre i mørke desemberdager.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.