En bitteliten nettbutikk

På tide med en liten statusrapport. Fordi det skjer mye rart og fint og artig i Jøtulverk sin verden for tiden.

Fem kort med dikt av Berit Fikse.

Nettbutikk

Først litt reklame:

Dere som kjenner meg aller best vet at jeg er litt for glad i å skrive dikt. Om alt og til alle anledninger. Nå har jeg fått printet opp noen av diktene på tykt papir, og samlet de i en liten nettbutikk her på jotulverk.no. Ta gjerne en titt og sjekk om det er noen av kortene som passer til en av dine anledninger i sommer.

Når det gjelder betaling i nettbutikken, har jeg så langt lagt inn to betalingsalternativ. Det ene er via Paypal, det andre er kontooverføring. Altså ved at du får tilsendt en e-post med betalingsinfo, som du legger inn selv via din nettbank. På denne måten slipper både du og jeg at du legger igjen kortopplysninger i butikken min.

Det er fri frakt på varer dersom du handler for minst 200 kroner. Og så kan du også velge «Lokal henting». Altså at du henter kortene her i Verdal, og da er frakt selvfølgelig gratis.

Gi meg gjerne tilbakemelding på smått og stort knyttet til nettbutikken. Dette er noe helt nytt for meg, og jeg blir så glad for alle tips.

Ellers da?

Før det blir sommerferie er det innspurt i maratonløpet Verdal IL sin jubileumsbok, og et skikkelig skippertak i et annet bokprosjekt jeg jobber med. Og så er det heldigvis en del kommunikasjonsoppdrag. Veldig spennende og artig! I morgen skal jeg for eksempel til Lierne for å ha ei økt om kommunikasjon. Her ser dere litt om hva vi skal innom innom:

Og her er en liten filmsnutt med resultatet av et magasin vi (Fotograf Merete Haseth, Jannicke Interiør og Jøtulverk) har laget for BoligPartner Verdal. Et oppdrag sammen med herlige BRIKKEN-kolleger, hvor jeg fikk boltre meg i magasinverdenen igjen. Morosamt!

Halvveis i 2017

2017 har gått så fort. I helga var det jammen akkurat like lenge siden forrige julaften til den neste. Vi avslutter med et lite glimt fra lørdagskvelden, da vi hadde tanteunger på overnatting. Barna var ikke i seng før halv tolv, men ein skal jo ikkje sova bort sumarnatta. Da er det mye bedre å bruke den til å plukke blomster. Spille kubb. Hoppe høyt på trampoline. Og drikke kakao med marshmallows, lenge etter at tennene burde vært pusset. Herlig.

Berit

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.