Bil til Bryggnesset

En sommer er over. Men et lite glimt fra ferien deles, fordi det er i føljetongen testing av utleiehytter i Verdalstraktene.

Tidligere har vi besøkt fjellstyrets hytte på Finnvola og Værdalsbrukets hytte på Sulsjøan.

Bryggnesset. Hytta til venstre inneholder tre soverom, ei stue og et tørkerom. Hytta til høyre har stue med kjøkken.

Bryggnesset

Denne gangen gikk turen til Værdalsbruket sin hytte Bryggnesset. Vi leide den to netter i juli, og det ble veldig fine dager.

Hytta ligger like ved elva Juldøla, og sommerstid er det bilvei helt fram til døra. Den muligheten benyttet vi oss av, for hytta ligger 7 kilometer unna bommen på begynnelsen av Juldalsvegen. Juldalsvegen finner du ved å kjøre 28 kilometer langs fylkesveg 757 – mot Vera – fra Vuku sentrum.

Det å få vise mamma den aller første fisken du noen gang har fått på egen fiskestang. Den følelsen.

Barnefamilier

Bryggnesset er perfekt for den som ønsker å kjøre helt fram. Men det er ikke noe fiskevatn like ved hytta, så for oss som liker å gå og gå og gå, er det heldigvis mange fiskevatn i turavstand fra hytta. Vi fant kart i hytta, og en av våre favoritter ble Korstjønna. Denne lå en time for barneføtter unna hytta, og her fikk vi kjempefine ørreter. Vi prøvde også fiskelykken i Kulstadtjønna – også her beit det finfin fisk.

To hus tett i tett

Selve hytteanlegget var kjempebra. Koia – som Værdalsbruket kaller den – inneholder tre soverom, ei lita stue og tørkerom. Flotte soverom med nye dyner og puter, så her var det bare å re opp sengene med medbrakt sengeklær. Luksus for folk som ofte sover i sovepose på hyttetur.

Også Stallen, som inneholder et kjøkken og stue, var veldig trivelig og praktisk. Her var det god plass til både oss og gjestene som kom og besøkte oss på dag 2.

I tillegg er det ei vedfyrt badstu på Bryggnesset. Denne rakk vi ikke å prøve ut, men jeg tipper at den er helt suveren etter en kjapp dukkert i Juldøla.

Praktisk

Dersom du ønsker å leie Bryggnesset, eller en annen av Værdalsbrukets hytter, sjekk disse sidene.

Flere glimt fra julituren vår finner du i bildegalleriet under.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.