Vår på blogg og strand

Den oppmerksomme leser vil legge merke til at utseendet på bloggen har endret seg litt de siste dagene. Og det stemmer. En aldri så liten vårpuss pågår, og både pc- og mobilversjonen blir ny. Jeg har prøvd meg både i den ene og den andre retningen, og jeg er fortsatt ikke ferdig, men nå begynner det å ligne på noe jeg liker. Jeg har også fått på plass cookie-info, i og med at jeg bruker Google Analytics til å følge med på trafikken på siden min.

Gode tips?

I små og store endringer er det bestandig en fare for at noe blir feil/rart/dumt/dårligere/osv. Legger du merke til noen idiotgrep blir jeg veldig glad for et lite hint. Her eller på e-post. Gode tips til forbedringer «in general» mottas selvfølgelig også med stor takk.

Ryddehelg på stranda

Riktig fin fredag. Husk helgas strandryddedag.

Små og store hender rydder våre strender.
Poser til små, poser til store. Vi har om du trenger – og er i omegn 😉

Jeg ble såpass ivrig da jeg var innom gjenbrukstorget 5 minutter før stenging i dag, at jeg tok med en del sekker ekstra. Derfor: Om du er i omegn (les: Verdal), og mangler sekker, har jeg ei lita eske stående på gårdsplassen. Det er bare å forsyne seg. Sekkene med søppel leveres inn på gjenbrukstorget. Det gjør vi gjerne for havet vårt, ikke sant 🙂

God helg!

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.