Vakre Oslo

Leser
Lesing mens vi venter på Værnes

Tre dager i Oslo er unnagjort. Mens kjære Verdal badet i regn, regn og regn, fikk vi tre dager med sol, sol og sol. Så mye sol at for en bleik trønder ble ansiktet en anelse rødere. Men så godt å sitte i sola og bare være.

Hovedmålet med turen var Foo Fighters i Telenor Arena onsdag. Da vi spiste middag på vei til konserten oppdaga jeg at telefonen lå igjen på hotellrommet. Ikke en veldig stor overraskelse for dere som kjenner meg godt, men av denne grunn ble det ingen fotografering av konserten, bare pur tilstedeværelse. Det å få oppleve Dave Grohl og Taylor Hawkins i levende live, var sånn en saftig innertier. Absolutt fantastisk.

Henrik Wergeland
Henrik Wergeland

Resten av turen var på innfallsmetoden. Besøkte et nydelig vennepar, litt shopping, mest vandring gatelangs. Hilste på kjære Henrik Wergeland som for anledningen hadde en måke på hodet. Alt kler den smukke! Vi fikk også sett den nye statuen av kong Olav, som sto så fin og passe henslengt med hatten på ryggen og tittet på oss. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde, men den traff meg rett i hjertet. Like før hadde vi tilfeldigvis sett at kong Harald gikk inn i Nobels fredssenter like ved, så det monarkiske hjertet mitt dunket heftig. Fine folk, synes jeg.

Begge dager droppet vi hotellfrokosten. På dag en sov vi alt for lenge, og endte med å innta dagens første måltid på Lekter’n på Aker Brygge. Digg.

Mathallen frokost
Mathallen

Så, på den siste dagen, tapte hotellfrokosten til fordel for et morgenbesøk i Mathallen, som lå et steinkast fra hotellet. En nydelig opplevelse på alle vis.

opera
Operaen

Det ble også en tur på Operataket, første gang for min del. Det var fint det, veldig, veldig hvitt, så husk å ta med deg solbriller. Det hadde ikke jeg.

Like før heimreise sjekka vi ut sushitilbudet i Østbanehallen, hos «Yo! Sushi». Her serveres maten på et bånd som går forbi gjestene, og så tar du det du synes frister. Et veldig greit tilbud når tida er oppbrukt og flyet heim venter. Spesielt salatene og makibitene var veldig gode, men det kunne gjerne vært flere og bedre sushibiter. Men alt i alt, et genialt tilbud for folk i farta.

sushiSånn. Det var noen glimt fra hovedstaden. Fantatstisk godt å være på tur. Ubeskrivelig deilig å komme heim igjen til barna. Nå blir det skriving og jobbing med mine prosjekter resten av dagen.

Riktig fin fredag til deg fra meg.

Berit 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.