Takk for besøket

Øras dager 2017 er historie. Og det var veldig, veldig artig. Nesten overraskende artig, for jeg skal innrømme at jeg hadde en liten tanke i bakhodet om at 7+9+6=22 timer på stand i løpet av 3 dager ville bli bitte litt langsomt.

Men nei da. Det ble det så absolutt ikke.

Oppskriftene

Først og fremst fordi det kom så mange fine folk innom. For en prat, en kaffekopp og heimlaga snavvel.

Over 100 kort

Og så var det jo veldig artig at mange kom innom for kortkjøp. I løpet av dagene solgte jeg over 100 kort, og gikk tom for flere varianter. Jeg hadde vært lykkelig om jeg fikk solgt 10 kort jeg, så da kan dere skjønne at over 100 er en aldri så liten boost. Tusen, tusen, tusen takk.

Takk også til «samboer» Jannicke Interiør for kjempetrivelige dager. Det at vi sto sammen var nok en viktig årsak til at vi hadde det så fint på alle vis. Det er selvfølgelig Jannicke som har æren for at vi fikk så nydelig en stand. Flinka!

Vinner av bokpakke

Vinneren av nynorsk barnebokpakke er også trukket, det var BRIKKEN-samboer og fotograf Merete Haseth som fikk æren av å trekke den heldige ut av skåla. Og vinneren ble Unni Walberg – min nærmeste nabo, så bokpakken kommer på døra i ettermiddag. Gratulerer så mye, Unni 🙂

Reklame

Minner avslutningsvis om augusttilbudet i nettbutikken. Legg inn rabattkupongen 25AUG2017 når du er på siden HANDLEKURV, så får du 25 prosent i rabatt på samtlige produkter. Kupongen gjelder til og med 31. august 2017.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.