Det er dagen

Reklame

Det blir mye kjærleik og småbarnstid i diktene mine. Og det er jo fint det, men da jeg i august sto på stand på Øras dager, var det flere av dere som spurte om ikke jeg hadde et kort som kunne passe til en runddag eller helt vanlig bursdag. Derfor dro jeg heim og skrev diktet «Det er dagen». Mitt første forsøk på et slags bursdagsdikt, som også kan brukes på så mange andre vis. Jeg håper dere liker det.

Kortene kom fra trykkeriet i forrige uke, og er nå lagt ut i nettbutikken. De er 10×15 cm, altså like stort som et godt gammeldags albumfoto, og kjøres til introduksjonspris ut september. Du finner det i blått, grønt og en rosaaktig lillafarge.

Og til dere som tipset meg: Tusen, tusen takk for innspill og inspirasjon. Kom gjerne med flere ønsker 🙂

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.