Ordførerdebatt og skriveboble

Da er sommerferien 2015 historie. Det ble en fin sommer, og et skikkelig avbrekk fra hverdagslivet. Derfor er det også veldig godt å være i gang igjen. Denne uka har jeg startet for fullt i begge jobber, men jeg tjuvstartet riktignok litt i forrige uke. Steinkjermartnan trengte debattleder til ordførerdebatten på Steinkjer torg sist lørdag. Det ble en artig og lærerik utfordring. Jeg er jo såpass sær at jeg i mange år har tenkt at det å lede en slik debatt hadde vært moro, og nå fikk jeg endelig sjansen. Det ga mersmak.

Denne uka er det skriving som pågår. Det ene prosjektet jeg jobber med skal være ferdigskrevet i løpet av august. Jeg ligger godt an, men nå er det klart for et lite langløp for å få teksten i mål. Og det liker jeg!

Riktig god august til dere alle.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.