Øras Dager

Tirsdag. Og jeg holder på å lande etter ei hektisk uke i den fine heimkommunen min.

karusell
Rundt og rundt og rundt. Bedre blir det visst ikke.

Som heldig Coop-representant i komiteen for Øras Dager, ble det ei annerledes og artig uke. Både for mor sjøl, men også for barna. Vi må aldri glemme hvor stas det er for våre yngste når vante hverdagsgater fylles med ballonger, leven, kræsjbiler, fargerike karuseller, lodd og masse folk.

komite
Bjarne, May Britt og Tove. Tre av mange fine komitekolleger.

Men det var stas å være stor også. Med strålende vær fra begynnelse til slutt, går det an å arrangere. Og når man i tillegg er så heldig å få være i komité med en haug av trivelige, løsningsorienterte folk, så gjør det ingenting om det blir innsats både seint og tidlig.

I tillegg til vanlige martnasting, som boder, auksjon og karuseller, var det i løpet av dagene flere sammenfallende arrangementer. Spesielt lørdag viste Verdal sentrum, eller Øra som vi kaller det, seg fra finsia. Det var liv og folk overalt.

grønnsaker
Martnassjef Ståle intervjuer Anne Grete i Bondelaget på deres ferd gjennom martnasgatene.

I en del av Moeparken hadde bondelaget Bondens Marked, med matservering, grønnsakssalg og gode, gamle aktiviteter for barna. Som hopping i høyet, klapping av kanin og potetløp. I den andre delen av parken arrangerte Verdal Friidrettsklubb i samarbeid med Sprek elveløp. Så da fikk jeg jammen lurt meg til en liten tur på vår alltid fine elvepromenade. Det var faktisk barnslig artig å løpe med startnummer på brystet.

Men kulturtilbudet stoppet ikke med det. Et steinkast unna, midt i martnasgryta ved Jernbaneparken, arrangerte Amfi Verdal sin skolestartkonsert, før kvelden ble toppet med at Verdal IL inviterte til selveste Åge i Folkeparken.

På parkfest kom jeg meg riktignok ikke. For da ryddinga var unnagjort lørdag kveld rakk bare kreftene til en avkjølingsdukkert i fjorden på Låtra. Så ble det tidligkveld på sofaen. Men med smil om munn. For Verdal’n var så fin denne helga.

Nå gleder jeg meg til å bli med på evalueringen av arrangementet. Mye fungerte godt, men vi har også mye på blokka for forbedring til neste år. Og har du tips og innspill på hjertet, ta gjerne kontakt. Øras Dager 2016 skal bli skikkelig bra!

Berit

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.