En liten undersøkelse om lesing

Mens jeg jobba i Coop var jeg så heldig å få ta noen studiepoeng innen ledelse og organisasjon. Og da oppdaga jeg at det var veldig godt å studere i voksen alder. Derfor har jeg et lite prosjekt på «si», som innebærer at jeg tar noen studiepoeng innen bibliotek- og informasjonsvitenskap ved høgskolen i Oslo og Akershus.

Og nå kommer jeg omsider til poenget:

I en av oppgavene skal jeg se litt nærmere på hvorfor folk leser bøker. Kanskje du vil hjelpe meg med det? I så fall: Trykk på denne lenka så kommer du til 10 små spørsmål. Svarene dine vil kun brukes anonymt i oppgaven jeg skal levere i emnet. Og så vil en av dere som hjelper meg bli den heldige eier av en liten, men god roman av Ingvar Ambjørnsen.

Berit

Lagt til 5. april 2016:

Her ser dere hvem som ble den heldige. Gratulerer så mye til Marianne V. Hallager, Merete Sagvold og Liv Petra Rindsem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.