God uke og god helg

Da nærmer noen finfine Jøtulverkdager seg over. Bak meg ligger en del jobbing med mine tre store pågående prosjekt, og så har det i løpet av uka tikket inn flere spennende oppdrag. Ikke i livshistoriesjangeren, men innen kommunikasjonsrådgiving, strategiarbeid, tekstforfatting og språkvask. Resultatet er at jeg tar helg med smil om munn, med tanke på at det foran meg ligger en nydelig miks av oppgaver. Takk til hver og en av dere som tatt kontakt. Jeg tror vi skal få til noe skikkelig bra sammen!

Benyttet anledningen til å skaffe meg en av de lyriske grønne luene. Så nå har jeg hodeplagg på lur til neste skrivesperre...
Benyttet anledningen til å skaffe meg en av sanitetens lyriske grønne luer. Så nå har jeg hodeplagg på lur til neste skrivesperre…

Før jeg tar helg skal jeg riktignok lage en liten reportasje fra Verdal unge sanitet – for anledningen Vømmøl sanitet – sin butikk under den pågående vømmølfestivalen. Alle småseriøse bedrifter bør jo ha et «sponsorprogram», og det er en sann glede å få bidra med en reportasje til Fredrikke-bladet om de driftige damene som sørger for at verdalinger og tilreisende får riktig vømmølhabitt.

For det er karneval i byen jeg bor i. Hvert år på denne tida går vi fra å være et ganske så beskjedent folkeferd, til å bli alskens herligheter fra vømmøluniverset.

I skrivende stund lader mange opp til morgendagens store vømmølopptog med vømmølbingo etterfulgt av vømmølfest. Alt starter på vømmøl! Er du i nærheten bør du prøve å få med deg opptoget i morgen klokka 12.00. Der blir det, dersom tradisjonen er tro, ufattelig mye å se som du ikke ser til vanlig i verdalsgatene.

Riktig god vømmølhelg ønskes dere med noen glimt fra butikken!

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.