De urørlige rører

Har du sett filmen «De urørlige»? Det er en fransk film fra 2011, og er av typen du bare må få med deg dersom du har sansen for lavmælt drama tilsatt en passe dose komedie.

Filmen
Mange har kastet høye terningkast. Sånn ser dvd-en som selges på cdon.no ut. Trykker du på bildet kommer du til en av de mange sidene som selger dvd-en.

Med sin 7-årsgrense er den helt ufarlig visuelt sett, men den sterke historien, som er basert på en sann historie, traff i alle fall meg midt i hjertet, samtidig som den støtt og stadig fikk ristet godt i lattermusklene.

I filmen møter vi en velstående fransk mann og hans litt uortodokse assistent. Historien som filmen er basert på og inspirert av, er assistenten Abdel Sellous memoarer, «You changed my life».

Vi fant filmen på Netflix i går kveld. Det ble to velanvendte timer. Og i ei tid hvor i alle fall vi er litt for flinke til å se serier, så var det så godt med en god gammeldags film. Blottet for en spektakulær oppbygging mot slutten, som drar deg inn i neste episode. Bare en fin porsjon med inntrykk, som kan fordøyes i ro og mak.

Berit

Foto fra filmen.
Og her finner du traileren til filmen. Men dropp den dersom du er blant oss som ønsker å vite minst mulig om filmen før du gir den et forsøk 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.