Etablererverksted og skrivehelg

Det har gått et lite år siden jeg etablerte mitt lille foretak. Så langt har bedriftsetableringen vært et artig og givende kapittel, og de siste månedene har jeg kjent stadig mer på behovet for å komme meg heimefra, inn i et nettverk og få noen å sparre med. Derfor skrev jeg i dag under kontrakt med Proneo, en tre måneder lang hospiteringsavtale i deres etablererverksted. Det blir nok både utfordrende og lærerikt, og et viktig steg for å finne den videre veien. Jeg ser veldig fram til å ta fatt på samarbeidet.

En annen ting jeg gleder meg til er helgas skrivekurs i Trondheim. For ei stund siden søkte jeg og fikk plass på et kurs i regi av Norsk Forfattersentrum Midt-Norge. Og det å få være med på dette gleder et skriveglad hjerte som mitt. For det viktigste redskapet jeg har i verktøykassa mi, er nettopp ordene. Og også dette må pleies og tas vare på. Selv om det er vanskelig å vite helt hva jeg går til, så tipper jeg at skrivekurset vil gi både utfordringer, inspirasjon, nettverk og påfyll for min videre utvikling. Jeg grugleder meg noe ellevilt. Og grugleding er noe vi alle har veldig godt av med ujevne mellomrom.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.