50.000 blanke kroner

6. mars tok jeg mot til meg og brukte noen timer på å skrive rapport til regionalt næringsfond. Bakgrunnen for rapportskrivinga var at jeg mot slutten av fjoråret ble innvilget 50.000,- kroner til etablering av min bedrift, og da med utgangspunkt i å kartlegge hvorvidt det var et marked for livsminnebøker, samt utvikling av konseptet mitt. Dette skrev Verdalingen om i sin papirutgave 2. desember (bildet på toppen), og jeg på bloggen min 3. desember.

Siden søknaden ble sendt har det foregått en hel del i Jøtulverk, og det var noe av dette jeg sammenfattet i rapporten, som igjen var inndelt i tre underrapporter. En for hvert «storprosjekt» jeg har fullført så langt, og en mer generell markedsføringsrapport.

Jeg følte jo at både innholdet i arbeidet som er gjort, og også selve rapportene var godt jobba. Likevel har jeg forberedt meg veldig mentalt på at det ble svar om at rapporteringa var feil. Rett og slett fordi dette er min aller første rapport.

Men nei da. I går tikket det inn 50.000,- kroner på kontoen min.

Tusen hjertelig takk til det regionale næringsfondet i Verdal og Levanger. Jeg garanterer at jeg skal bruke hvert eneste øre på å fortsette arbeidet med å bygge stein på stein, i det som forhåpentligvis skal bli en bedrift som skal gi minst en arbeidsplass i området.

Til alle dere som sysler med små og store etableringstanker: Sjekk ut fondet sin hjemmeside her. Årlig forvalter denne ordningen omlag 1,2 millioner kroner, og neste søknadsfrist er 15. mai 2015.

Tvi tvi til dere som er nestemann ut.

Og for gjenta meg selv: Tusen, tusen, tusen takk!

Berit

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.