Statusrapport

Desember 2015 er i gang. 8 står det på kalenderen. Her i Jøtulverk har høstens store innspurt omsider kommet i mål, og denne uka vil to nye bøker være klar for levering. I tillegg har det vært mange små og store tekstoppdrag. Jo da, det har vært hektisk, men aller mest fint og givende. Hjertelig takk til alle dere som har gitt meg mye å holde på med.

Julaften nærmer seg med stormskritt. Det samme gjør 2016. For tida jobber jeg to dager i uka i Jøtulverk, tre dager i uka med Coop. Sånn vil det være til og med 29. februar 2016. Da venter det nye tider. Derfor brukes Jøtulverk-tida nå til å planlegge det nye året, med god hjelp fra Vigdis hos Proneo.

Hun er en uvurderlig støttespiller. Hun pusher meg; til å være ambisiøs, realistisk og modig. Til å sette mål, lage planer og kjenne etter hva jeg vil den lille babyen min, Jøtulverk, skal bli.

For det er fortsatt en baby. Men den begynner samtidig å bli stor. I morgen er det faktisk ett år siden foretaket mitt ble registrert. Det må feires, med kake og fjas, men aller mest med å legge planer for året som kommer.

2016 blir spennende. Og skummelt. Men jeg klarer ikke noe annet enn å glede meg noe ellevilt.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.