Sommerfugler i januar

Da er jeg i gang. Fra og med denne uka jobber jeg tre dager hos Coop, to dager med egen bedrift. Og i morgen venter min første skikkelige arbeidsdag med tekstbedriften min Jøtulverk på agendaen.

Så det kribler i magen. Sommerfuglene har freidig ignorert årstiden og flakser rundt. Det henger nok sammen med at det er spennende å sette i gang med noe helt nytt, men også fordi min arbeidsgiver gjennom de siste fem årene har lagt til rette for at jeg kan få prøve meg på dette. Det gjør det ekstra herlig å slippe løs sommerfuglene.

Like før jeg rundet av arbeidsdagen hos Coop kom en kollega bortom med en liten lykke-til-gave. Det var Paulo Coelho sin årsplanlegger for 2015, nydelig dekorert av Catalina Estradas illustrasjoner. «En kalender, en følgesvenn og en veileder», står det helt i begynnelsen av boka. Den blir fin å ha med seg i 2015.

Så hva skjer i morgen? Ja, det blir spennende å se. Men litt forarbeid i løpet av høsten gjør at jeg har flere prosjekt å sette i gang med, innenfor området livshistorier. Og så skal veien videre bli til mens jeg går. Ta gjerne kontakt dersom du vil være en del av den.

Jeg gleder meg!

Berit 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

8 tanker om “Sommerfugler i januar”