Om å gjøre det slutt

Det har vært noen hektiske uker. Først og fremst fordi jeg har deltatt på skrivekurs de to siste helgene. Dermed flyr ukene av sted uten at man får bremset opp. Men skrivekurset var så givende at det bare var digg med litt karuselltempo.

Samtidig har det foregått mye annet. Vanlige ting, som to dager Coop og tre dager Jøtulverk, inkludert et foredrag om omdømmebygging for LFKs lederutviklingsprogram forrige tirsdag kveld. Et artig oppdrag, og en fin mulighet til å se litt tilbake på mine siste seks år i Coop, og også enda litt lenger tilbake, til tida i Nav og Steinkjer kommune.

Men viktigst av alt de siste ukene: Jeg har gjort det slutt med Coop. Og litt omvendt, Coop har gjort det slutt med meg. Vi snakker altså om et klisjeaktig, lykkelig brudd, et brudd som startet for lenge siden. Kanskje da jeg på starten av 2015 begynte å jobbe deltid i Coop. Og når noe helt nytt nå skal formes, hadde det beste alternativet for begge parter, dersom vi skulle fortsette sammen, vært at jeg var med på heltid med kontorsted i Trondheim. Det var lite aktuelt for min del. Så da er det andre alternativet, nemlig ingenting, en bedre løsning.

Slike lykkelige brudd slutter ikke på dagen. Derimot avtales klokkeslettet man skal gå hver til sitt. Og avtalen for vår del ser ut til å bli at jeg blir med ut 2015, i tillegg til å være med på rydding ei stund utpå nyåret. For 1. januar 2016 fusjonerer Coop Inn-Trøndelag SA med Trondos SA, for å skape Coop Midt-Norge SA sammen. Og når alle som er om bord skal starte for fullt med det nye fra 1. januar, er det greit at noen gamle kjente kan bidra i oppryddinga.

Når man gjør det slutt så begynner man samtidig på noe nytt. Det er en ganske fin ting, synes jeg. Hva, og hvordan, og alt det der har jeg ingen bråhast med å avgjøre, men selve beslutningen kjennes det forløsende å ha fått på plass.

Nå gleder jeg meg til the end. Og en ny begynnelse.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.