Fra idé til papir

I lang tid har jeg jobbet med planene mine om å lage en egen bedrift, Jøtulverk, som skal tilby tekst i mange varianter. Jobben har pågått aller mest i mitt eget hode, mye på min kjære datamaskin, godt hjulpet av grunderkurset Alkymisten. Og litt etter litt har jeg snakket om planene i min nærmeste omgangskrets.

Verdalingen Berit Fikse 02122014
Verdalingen 2. desember 2014

Så kom plutselig dagen for å ta hoppet ut av den behagelige bobla. Lokalavisa hadde fått med seg at jeg har fått 50.000,- fra regionalt næringsfond (hurra!!!) til å jobbe med et forprosjekt. Her skal jeg se på muligheten for å selge en tjeneste hvor godt voksne folk får hjelp til å skrive ned minner fra et langt liv.

Dermed kunne bobla sprekke.

Litt skummelt. Fantastisk godt.  Jeg gleder meg noe så innmari til fortsettelsen.

Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.